avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua. Asigurările încheiate la Contractul de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua. Asigurările încheiate la Contractul de împrumut ...

Bună ziua. Asigurările încheiate la Contractul de împrumut de nevoi personale se pot recupera după ce sa plătit integral împrumutul.? Și dacă da ,cum procedam .Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:25, 8 Aprilie 2025
Inteleg ca ati incheiat un contract de asigurare și acum vreți banii înapoi?
Adică ca la mașină, faceti un casco și dacă nu ați lovit masina ,vreți banii înapoi?
Bineinteles ca nu e cazul.
Am facut un credit de nevoi personale pe 5 ani. Din acest credit mi s-a oprit valoarea a 3 rate , drept garantie, in caz de accident,somaj... etc. Mi s-a spus ca la achitarea totala a creditului aceasta suma va fi returnata. As vrea sa stiu cum se procedeaza. Multumesc.
Garanția e una, asigurarea e alta, vedeti exact ce ati semnat, scrie în contractul semnat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar Tedesco Tedesco Buna ziua! [b][b]Inainte de casatorie[/b] am contractat 3 credite[/b] (imobiliar, auto si nevoi personale), la care mai am de platit inca 5 ani, iar acum ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina in rate prin act notarial remier remier Buna ziua, As vrea sa vand masina cumparata in 2008 cu bani prin imprumut la banca si mai am rate pana la sfarsitul lui 2013. Am primit o oferta de la ... (vezi toată discuția)
Neplata rata asigurare casco micha72a micha72a Acum patru ani am facut un credit cu asigurare casco obligatorie. In 2010 luna noiembrie am intarziat plata ratei. Acum cateva zile am fost anuntata ca ... (vezi toată discuția)