avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In conditiile noii legi a pensiilor, in cazul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In conditiile noii legi a pensiilor, in cazul pensionarii anticipate ...

In conditiile noii legi a pensiilor, in cazul pensionarii anticipate cu penalizare, exista posibilitatea de a lucra ca PFA, PFI sau infiintand SRL, cumuland pensia cu veniturile obtinute din munca? Profilul este de biolog cu specializari in imunologie, biochimie si managementul calitatii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:23, 9 Aprilie 2025
da, exista posibilitatea de a lucra ca PFA, PFI sau infiintand SRL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl individual unde sunt tot eu si administrator - cum pot evita sa raspund cu bunurile personale? retzy retzy M-am pensionat (medic) si am continuat sa lucrez - garzi in spitale - infiintand un PFI pe domeniul medical. Intre timp, un coleg chirurg care are tot PFI a ... (vezi toată discuția)
Pensie partial anticipata/drept de munca dida5801 dida5801 Buna ziua as dori daca se poate sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: -sunt nascuta in 01.01.58 si am vechime in campul muncii 36 ani. Daca ma pensionez ... (vezi toată discuția)
Pensionar militar si pfi - cass se plateste de 2 ori? pfipensionar pfipensionar Buna ziua, Sunt pensionar militar de cativa ani si anul trecut mi-am infiintat un PFI. Intrebarea mea este: achit contributia la asigurarile de sanatate de ... (vezi toată discuția)