avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Am CM. începând cu 04 03.2025 . Când ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am CM. începând cu 04 03.2025 . Când trebuie să ...

Bună ziua! Am CM. începând cu 04 03.2025 . Când trebuie să beneficiez de bani? Menționez că sunt în CM. Până la 01.05.2025. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:06, 9 Aprilie 2025
OUG 158/2005
art. 36
(1) Calculul și plata indemnizațiilor prevăzute de prezenta ordonanță de urgență se fac pe baza certificatului de concediu medical eliberat în condițiile legii, care constituie document justificativ pentru plată.
(2) Certificatul de concediu medical se prezintă plătitorului până cel mai târziu la data de 5 a lunii următoare celei pentru care a fost acordat concediul.
(3) Plata indemnizațiilor se face lunar de către:
a) angajator, cel mai târziu odată cu lichidarea drepturilor salariale pe luna respectivă, pentru asigurații prevăzuți la art. 1 alin. (1) lit. A;

....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical initial Andreea96fili Andreea96fili Astazi am dus concediu medical find in saptamana 30 de sarcina,la servicu si mi sa spus ca nu se plateste concediu medical initial . Este normal? (vezi toată discuția)
Prenatal si postnatal Andreea Vintila Andreea Vintila Buna ziua! Vreau sa va intreb bani pe prenatal si posnatal angajatorul poate sa ii dea la fiecare sfarsit de luna sau trebuie sa astept sa se termine cele 126 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - când se plătește prenatalul? Anamariacosmina Anamariacosmina Asi dori sa stiu prenatalul si postnatalul se plateste in luna in curs sau luna urmatoare de la depunere la biroul sefului???multumesc astept un raspuns urgent ... (vezi toată discuția)