avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... De 1 an imi ploua in apartament si nu reusim adunarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

De 1 an imi ploua in apartament si nu reusim adunarea sumei pt ...

De 1 an imi ploua in apartament si nu reusim adunarea sumei pt reparatie acoperis, unii vecini nu au pus niciun leu. Cotizam doar 50lei/lunar si abia ii primim si pe aceia. Ce ar trebui sa fac ? Nu sunt admin., doar vecinu de la 4 la care ii ploua in ap.
Cel mai recent răspuns: monibia , utilizator 11:19, 25 Aprilie 2025
Atunci nu va ramane decat varianta sa faceti un imprumut si banii adunati lunar sa i platiti ca rata...

Sau instanta si asta este... nu ti permiti traiul la bloc si nici nu se gaseste intelegere ca nu vor sa platesca ( nu spun de situatiile in care chiar nu poti...) se poate ajunge la poprire/vanzarea apartamentului pentru plata datoriei...

Trebuie sa inteleaga si dumnealor cum ii intelegeti dvs. ca nu au ca nu puteti trai asa inca 3 ani ( daca nu se mai scumpeste lucrarea...).
Inprumut de ce fel ? Adica de la banca credit pt asociatie ?
Da, de la banca...
Dar trebuie discutat acest aspect in Adunarea generala...

alin01acatrinei a scris:

Inprumut de ce fel ? Adica de la banca credit pt asociatie ?

Bun, si oamenii nu vor dori pt ca trebuie sa dea si mai multi bani cu dobanzile adunate. Ce facem ? Scriu pe foaie cine nu doreste si ii actionez in instanta ? De mentionat ca nu avem asociatie de proprietari infiintata
Și atunci cine și pe ce bază adună fondul acela de reparații, 50 de lei pe lună pe apartament? Cu asta trebuia să începeți: înființarea asociației de proprietari.

Alte discuții în legătură

Reparatia terasei oliviamoga oliviamoga Buna seara, Locuiesc la ultimul etaj al blocului si timp de atatia ani am avut probleme iarna cu peretii unei camere, deoarece aveam efectiv gheata pe ei, in ... (vezi toată discuția)
Stau la ultimul etaj si imi ploua in casa criserb criserb Buna ziua, Dupa cum spune si titlul, stau la ultimul etaj si imi ploua in casa. A inceput sa ploua tarziu in toamna, nu am mai avut timpul necesar ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi recuperez bani pe hidroizolatia de pe bloc? stefan70 stefan70 Buna ziua.Am o problema Nu stiu cum pot sa imi recuperez bani platiti pe hidroizolatia de pe bloc.Mentionez ca eu am suportat toata cheltuiala.Acum nici un ... (vezi toată discuția)