Comanda făcută acum o luna e plătită, furnizorul Isi tot cere scuze ca nu a ajuns, zice ca se interesează ce s-a intamplat. Ce pot face? Credeți ca mi-a tras teapa?
De obicei este ceva “necurat” la mijloc. Noi asa am patit cu o mobila (firma pana la urma a intrat in faliment). Va sfatuiesc sa cereti acte privind plasarea comenzii de catre ei (sa vedeti daca macar au dat comanda) in caz ca nu vor da curs solicitarii cereti anularea comenzii si restituirea baniilor.
ibn
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Iertat sa-mi fie dar daca cereti anularea comenzii si restituirea banilor, nu inseamna ca acestia nu i-au folosit pentru achitarea unor datorii anterioare, se vor speria si ii veti si primi. Ia incercati sa intrati pe mfinante.gov.ro la informatii contribuabili si sa vedeti datele de bilant ale firmei. Acestea pot spune multe despre solvabilitatea firmei. Succes.
Ca sa continui ideea, noi am recuperat banii platiti cu toate ca firma a intrat in faliment (plateam cu card de cumparaturi). Banca s-a subscris la masa credala si lichidatorul i-a virat banii. Deci solutii sunt depinde de fiecare situatie in cauza.
Demersuri trebuie sa faceti cu toate ca ati verificat solvabilitate. O zi buna!
Actiune in pretentii
6costi2
Am nevoie de ajutor cu o actiune in pretentii:
Firma A , a furnizat marfa firmei B pe baza de contract in 2009 , Firma B a facut o lucrare firmei C . Din ... (vezi toată discuția)