avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Se datoreaza contributii de asigurari sociale pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Se datoreaza contributii de asigurari sociale pentru venituri ...

Se datoreaza contributii de asigurari sociale pentru venituri din salarii realizate de pensionarii militari angajati cu contract de munca ?
Cel mai recent răspuns: cretzustancu , utilizator 08:33, 13 Aprilie 2025
Da.
Mulțumesc! Eu am înțeles ca în baza legii 227 din 2015, art 141 lit B și al legii 223 din 2015 , art 1 ,nu ar fi obligatorie plata contribuțiilor de asigurări sociale dar poate nu înțeleg eu (nefiind de specialitate), de aceea am întrebat. Poate ma ajuta un moderator sau alt cunoscător în materie.
Ultima modificare: Vineri, 11 Aprilie 2025
cretzustancu, utilizator
vedeti daca va este de ajutor
[ link extern ]
Mulțumesc frumos! M-am lămurit. Bun de plată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se datoreaza contributii de asigurari sociale pentru veniturile din salarii realizate de catre pensionarii militari angajati cu contract de munca? Ionicadaniel Ionicadaniel Pensionari militari platesc contributii de asigurari sociale?Legea nr 227 / 2015 articolul 141 lit. b si Legea nr 223 / 2015 articolul 1 stipuleaza ca nu ... (vezi toată discuția)
Restituire contributie la pensie pentru pensionarii militari angajati cu cim Miha2018 Miha2018 Buna ziua!!! Suntem o firma de paza si protectie si printre angajati au existat si mai exista inca salariati pensionari din sistemul militar, angajati in ... (vezi toată discuția)
Excepții de la plata contributii asigurări sociale adivasiu adivasiu Daca sunt pensionar militar, cf. Legii 223/2015, și am funcția de cenzor al unei asociații de proprietari, mi se mai reține contribuția de asigurări ... (vezi toată discuția)