avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Date Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Date Revisal

Buna ziua.

Am urmatorul extras din revisal cu urmatoarele date>

Data inceput suspendare (CCC) - 01.06.2023
Data sfarsit suspendare ( CCC) - 05.04.2025
Data incetare suspendare ( CCC) - 04.04.2025

Cum apare data de 4 in pontaj. Suspendata sau cu plata?
Unde as putea gasi reglementari legale cu privire la interpretarea acestor date ca si inteles?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:29, 10 Aprilie 2025
Suspendare, intrucat beneficiaza de indemnizatia CCC in acea zi.
dar nu era corect sa apara data incetare 05.04? cum apare la rubrica ,,data sfarsit suspendare 05.04. Data incetare suspendare nu inseamna prima zi in care angajatul e la munca?
Ultima modificare: Joi, 10 Aprilie 2025
luminita29, utilizator
I s-a facut incetarea la suspendare cu o zi inainte...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariata care vine din ccc anymaryh anymaryh Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati in urmatoarele situatii : 1. salariata care se afla in ccc pana in varsta de 2 ani, solicita reinceperea activitatii in ... (vezi toată discuția)
Data incetarii suspendarii in revisal iirina_19 iirina_19 Am un contract suspendat in perioada 19.10-18.11(23 zile fara plata) si am trecut in revisal data inceput suspendare=19.10(prima zi de concediu fara plata) si ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic resurseumane12 resurseumane12 data nastere copil 2.06.2010 sfarsit perioada suspendare 1.06.2010. cerere anjagat reluare activitate 4.06.2012 ce acte se intomesc si daca este corecta ... (vezi toată discuția)