Bună ziua ,am un Pfa de 3 ani de zile iar contabila cu care lucrez nu mi a depus nici un leu la finanțe timp de 3 ani de zile ,eu îi dădeam ei in fiecare lună banii pentru contribuțiile fiscale și aveam încredere ca depune banii ,iar de curând am aflat ca nu a plătit nimic și nici nu a depus nici o declarație la finanțe ,ci doar își punea banii la buzunar . Ce pot sa ii fac ? Având în vedere ca nu am nici contract de munca cu ea .
Nimic. Asta ca să știți ceea ce veți avea de făcut în relația cu viitorul contabil (cu care sa incheiati un contract de prestari servicii contabile), dacă nu încercați sa va țineți singur contabilitatea caci la un pfa nu e asa de complicat. Sa completați un registru și sa va depuneti anual declaratia unica.
Intrebare pfa
alina240
Buna ziua ,
Am infiintat de curand un PFA cu obiect de activitate inchirieri. Detin o cladire compusa din mai multe incaperi pe care le voi inchiria si ... (vezi toată discuția)
Pfa nefolosit!
mihai15mai
Buna ziua,
In urma cu 5 ani am avut un PFA pe care am obtinut venituri si pentru care am platit toate taxele si impozitele, in ultimii 3 ani nu am mai avut ... (vezi toată discuția)