avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Conform procedurii, in cazul unui credit imobiliar, ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Conform procedurii, in cazul unui credit imobiliar, polita de ...

Conform procedurii, in cazul unui credit imobiliar, polita de asigurare PAD se cesioneaza in favoarea bancii. Ce se intampla in cazul unui eveniment (incendiu de ex.): banca incaseaza polita, dar cine suporta reparatiile?

Alte discuții în legătură

Asigurarea obligatorie a locuintei MARIA_O MARIA_O Buna ziua in cazul in care o persoana are un credit imobiliar pt care este obligata sa incheie o polita facultativa de asigurare a locuintei, reinnoita ... (vezi toată discuția)
Cum functioneaza o asigurare cesionata in favoarea bancii? irinuca21 irinuca21 Buna ziua! Am un credit ipotecar de cca 70000 euro pentru casa. Pt acest credit am incheiat o asigurare ce e cesionata in favoarea bancii. Daca doamne ... (vezi toată discuția)
Asigurare facultativa locuinta credit ipotecar mariosidana mariosidana În anul 2007 am cumpărat prin credit imobiliar un apartament în valoare de 191.000 RON, pentru care am împrumutat de la Reiffaisen Bank suma de 150.000 ... (vezi toată discuția)