avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. Am și eu următoarea problema. Acum ceva ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. Am și eu următoarea problema. Acum ceva timp am ...

Bună ziua. Am și eu următoarea problema. Acum ceva timp am girat pe cineva împreună cu alți 4 colegi la un CAR. Respectivul nu a mai plătit și să ajuns la executare silită. Ne-a făcut oprire pe salariu la toți 1/3 din salariu. Datoria era de 11500 de lei. Problemă este că mie mi sa mai luat 4000 de lei din cont in afară de banii opriți din salariu. Întrebarea mea este. Este legal să mi se ia doar mie atât de mulți bani? Nu trebuie împărțit la toți giranții? Mulțumesc pentru răspunsuri
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:09, 10 Aprilie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
raspundeti in solidar, adica pe cine prinde, pe ala il jumuleste. Dvs actionati-l in judecata pe datornic ca sa va recuperati banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patanii si probleme ca girant kreekree kreekree in 2008 am girat un coleg de servici la CAR ptr o suma de 8000 ron ptr 36 luni impreuna cu un al doilea girant intre timp colegul nu a mai platit (desi a ... (vezi toată discuția)
Executare silita de la car faur ifn in calitate de girant DanailaIonut DanailaIonut Problema Juridica: Am fost executat silit in calitate de girant al unui coleg de munca , si obligat sa plattesc la CAR FAUR IFN restantele acestuia.In ... (vezi toată discuția)
Este corecta retinerea din salariu? INOTT INOTT buna ziua , chiar daca am mai citit cate ceva despre acest subiect as vrea totusi sa ma ajutati cu niste lamuriri, pentru care va multumesc anticipat> 1. ... (vezi toată discuția)