avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de renunțare la judecată
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de renunțare la judecată

Bună ziua. Ma poate ajuta și pe mine vreun avocat, avocata mea ma cauta doar sa o plătesc dar la mesaje îmi da seen când am vreo nelămurire și vreau ajutor, am avut intenția de a merge în instanta cu tatăl copilului pentru a primi procura sa plec din tara. Pe parcurs am vazut ca durează prea mult și am decis ca nu mai are rost, mi.am găsit o chirie, pe baiat îl dau la gradinita și încep și eu sa lucrez deci tot procesul practic acum ar fii degeaba. As dori un sfat cum sa îl opresc înainte de a avea loc prima înfățișare, am citit despre o cerere pentru renunțare și as vrea sa știu dacă e posibil asa ceva și ar fii un pas spre încheierea procesului. Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Iesire din tara cu un minor Mariaanamaria Mariaanamaria Buna seara! Am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra! Vreau sa plec din tara,in Uk mai exact,si vreau sa imi iau si baiatul de 11 ani cu mine. Acum nu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am un băiețel de 1 an și 1 luna, as dori sa plec ... Iuliana Iuly Iuliana Iuly Bună ziua, am un băiețel de 1 an și 1 luna, as dori sa plec cu el în Germania la o mătușa si copilul este pe numele tatălui sau i-am cerut procura și ... (vezi toată discuția)
Pot lasa procura mamei? lili33 lili33 Buna seara. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Ma numesc Liliana, am 38 de ani. Am 2 baieti. Sunt divortata de primul sot, cu care am un baiat de 9 ... (vezi toată discuția)