Buna seara,
Intampin o problema de natura juridica si as avea nevoie de ajutor.
M-am mutat din apartamentul inchiriat in care am locuit 1 an si 8 luni.
I-am comunicat proprietarei cu 6 saptamani inainte ca voi pleca si totul parea in regula.
La mai mult de o saptamana de la plecarea mea a facut plangere la politie spunand ca i am distrus lucruri in apartament.
Aceste lucruri nu sunt adevarate,
Incearca sa obtina anumite castiguri de pe seama mea,pt ca altfel nu imi explic de ce a reclamat la politie la aproape 10 zile de cand am plecat.
Am fost sunata de un politist spunandu mi sa m a prezint pt declaratie,
Nu inteleg de ce face toate aceste lucruri ,pentru ca noi nu am avut nici o disputa,plus ca de ce nu a constatat paguba atunci si la 10 zile dupa?
Daca chiar ar fi constatat paguba dupa plecarea mea dc nu a facut plangere imediat?
Cum as putea sa demonstrez ca nu i am provocat nici o paguba?
Va multumesc.
Probabil.vrea sa va sicaneze.Ati.plecat fără sa respectați un termen de preaviz,exista sume neachitate chirie,facturi,utilități, daune ?Nu apelează nimeni.la plângeri penale decât în cazul în care nu are ce recupera, si vrea sa se răzbune etc.
La semnarea contractului,proprietarul nu a fost prezent,am semnat contractul la agentia imobiliara,iar mai apoi ,dupa cateva zile ,proprietarul a trimis printr o cunostiinta contractul semnat.