avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Intampin o problema de natura juridica si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Intampin o problema de natura juridica si as avea ...

Buna seara,
Intampin o problema de natura juridica si as avea nevoie de ajutor.
M-am mutat din apartamentul inchiriat in care am locuit 1 an si 8 luni.
I-am comunicat proprietarei cu 6 saptamani inainte ca voi pleca si totul parea in regula.
La mai mult de o saptamana de la plecarea mea a facut plangere la politie spunand ca i am distrus lucruri in apartament.
Aceste lucruri nu sunt adevarate,
Incearca sa obtina anumite castiguri de pe seama mea,pt ca altfel nu imi explic de ce a reclamat la politie la aproape 10 zile de cand am plecat.
Am fost sunata de un politist spunandu mi sa m a prezint pt declaratie,
Nu inteleg de ce face toate aceste lucruri ,pentru ca noi nu am avut nici o disputa,plus ca de ce nu a constatat paguba atunci si la 10 zile dupa?
Daca chiar ar fi constatat paguba dupa plecarea mea dc nu a facut plangere imediat?
Cum as putea sa demonstrez ca nu i am provocat nici o paguba?
Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 11 Aprilie 2025
Eden.Elzed, utilizator
Cel mai recent răspuns: Eden.Elzed , utilizator 23:43, 11 Aprilie 2025
Probabil.vrea sa va sicaneze.Ati.plecat fără sa respectați un termen de preaviz,exista sume neachitate chirie,facturi,utilități, daune ?Nu apelează nimeni.la plângeri penale decât în cazul în care nu are ce recupera, si vrea sa se răzbune etc.
la plecare, proprietarul nu a luat in prime formal imobilul? e o vulnerabilitate. intrebarile dvs sunt retorice, din pacate.
Buna seara,
nu ar avea ce sa recupereze,chiria pe ultima luna a fost platita si a ramas ca utilitatile sa fie deduse din garantia data la inchiriere
La semnarea contractului,proprietarul nu a fost prezent,am semnat contractul la agentia imobiliara,iar mai apoi ,dupa cateva zile ,proprietarul a trimis printr o cunostiinta contractul semnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriasi dati afara si cu lucrurile retinute arysiso arysiso Buna ziua, Problema mea este urmatoarea .. Am inchiriat anul trecut in iulie printr-o agentie un apartament cu contract facut de ei si semnat de catre noi si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - chiriasi, probleme cu proprietara Maya1988 Maya1988 Acum pana acum o luna am locuit intr un apartament cu chirie amstat in jur de un an de zile fara sa facem contract toate bune si frumoase pana cand propietara ... (vezi toată discuția)
Neplata factura internet provider dani1989 dani1989 Buna ziua! Stau in chirie fara nici un act, mentionez ca proprietara are doar o copie de buletin de la mine. Acum 3 ani cand m-am mutat am avut nevoie de ... (vezi toată discuția)