avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua. Sunt asistent in brokeraj si am urmatoarea ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua. Sunt asistent in brokeraj si am urmatoarea speta : ...

Buna ziua. Sunt asistent in brokeraj si am urmatoarea speta : O colega din echipa mea care se afla in subordine, cu cod RAF, a emis o polita RCA. La emiterea politei, in plaforma noastra, colega a bifat incasarea politei. Plata nu a fost efectuata de client, iar pentru ca polita RCA nu poate fi anulata decat in cazuri speciale, am fost nevoit sa achit valoarea politei(3000 de lei) pentru a nu mi se retine la incasarea comisionului de catre Broker. Cum as putea sa imi recuperez prejudiciul? Ce este de facut? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Asistentul in brokeraj de asigurari rcapretieftin rcapretieftin Intrebarea, mea este urmatoarea: - societate asistent in brokeraj \\" x srl\\" , incaseaza pt un contract de asigurare Rca 10 lei (se emite, de ex, chitanta ... (vezi toată discuția)
Anulare polita rca cgabriela63 cgabriela63 Buna ziua! Sunt agent de asigurari la o firma de brokeraj. Iri am facut o polita si dupa ce am listat-o am vazut ca am gresit seria de sasiu si data de la ... (vezi toată discuția)
Polita rca Jeremy Jeremy In urma cu 3 saptamani un prieten de-al meu a facut o polita rca cu reducere de 50% pentru handicapat prin intermediul unui agent broker de asigurari. La ... (vezi toată discuția)