avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
LIVE, ACUM Modificări fiscale: Analiza noilor reguli și implicațiile lor practice
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Desfasurare proces art.488 urgentarea procesului penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Desfasurare proces art.488 urgentarea procesului penal

Buna ziua,
Am facut plangere pentru urgentarea dosarului in baza art.488 si acuma sunt chemat la judecatorie. As vrea sa stiu daca sunt obligat sa ma prezint si daca trebuie sa am avocat. In primul rand nu am timp (m-au convocat cu doar doua saptamani inainte) si nici bani sa imi iau un avocat, eu sunt partea vatamata. Cum va decurge sedinta de la tribunal, trebuie sa spun ceva, ma pot apara singur? Multumesc de ajutor, este prima data cand traiesc asa ceva. Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:23, 17 Aprilie 2025
Daca ati motivat temeinic în scris se va judeca fără probleme.
Puteti cere termen pentru angajare avocat daca vreti avocat.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contra politiei gabriel298 gabriel298 Buna ziua, In 2023, un vecin a sarit sa o loveasca pe mama mea cu un par, eu m-am bagat sa o apar si m-a trantit jos, muscandu-ma de piept. Am fost si am ... (vezi toată discuția)
29/01/2016 Alexe Jan Alexe Jan Buna ziua ! Numele meu este Alex si am o singura si importanta intrebare . In data de 29/01/2016 am fost prins conducand un autovehicol cu placutele provizori ... (vezi toată discuția)
Confirmare renunțare urmărire penală. să mă prezint, sau nu, la ședința de judecată? Marianph28 Marianph28 Bună ziua tuturor! Am condus cu permisul suspendat pentru cumululul a 16 puncte de penalizare, mai aveam 10 zile să-mi iau permisul dar mi s-a făcut milă ... (vezi toată discuția)