Buna ziua! Am o curiozitate in legatura cu un beneficiu oferit de angajator, si anume de o asigurare medicala privata. Angajatorul a incheiat un contract cu o anumita firma care are niste practici cam lipsite de respect fata de beneficiari, motiv pentru care eu personal as vrea sa nu mai plateasca firma angajatoare in numele meu bani la acea firma de asigurari. Exista o lege in baza careia as putea invoca sa nu se mai intample acest lucru? Multumesc!
Firma angajatoare nu plateste in numele dvs., ci pentru dvs. ca aasigurat.
Firma dvs. fiind platitoare, incheie contract cu ce firma de asigurari doreste. Sunt facilitati pe care le acorda firmele de asigurari.
Firmele fac asigurari pentru salariati pe numar de angajati , nu pe numele fiecaruia . Dau doar un tabel cu angajatii care intra in asigurare in acel moment . De exemplu , daca un angajat pleaca si vine unul nou , doar modifica tabelul . Daca nu doriti acea asigurare , anuntati-va in scris angajatorul , iar ce va face acesta in raport cu asiguratorul , sau prestatorul de servicii medicale , e treaba ei , nu a dvs.
Reinnoire rca
gssgicuta
Am o masina care este pe firma in talon, a fost vanduta la o persoana fizica, are contract de vanzare-cumparare intre el si firma. Asigurarea a fost pe numele ... (vezi toată discuția)