avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pentru a ma angaja consilier juridic la o primarie ce ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pentru a ma angaja consilier juridic la o primarie ce conditii ...

Pentru a ma angaja consilier juridic la o primarie, eu, eu, ce conditii trebuie sa indeplinesc? In afara dovezii de absolvent de drept. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 06:44, 17 Aprilie 2025
Pentru a te angaja ca și consilier juridic la o primărie, mai întâi trebuie ca postul să fie scos la concurs de instituția respectivă = toate condițiile necesare se regăsesc în anunțul de concurs, care se publică, de obicei, pe site-ul primăriei sau pe posturi.gov.ro.

În general, anunțul va conține următoarele cerințe:

- Diplomă de licență în Drept.

- Cetățenie română și cunoașterea limbii române.

- Capacitate deplină de exercițiu.

- Fără condamnări penale (cazier curat).

- Să nu fi fost destituit(ă) dintr-o funcție publică.

- Stare de sănătate corespunzătoare (adeverință medicală).

- Vechime în domeniul juridic, dacă e cazul (ex: 1-5 ani), post de consilier debutant = fara vechime

Alte cerințe specifice (ex: cunoștințe de legislație, operare PC etc.).
Ar mai fi un aspect, multumesc. Pentru part time pensionar militar, ce contributii sociale? Multumesc!
Aceleasi contributii.
Ca oricare contract, nu? Multumesc.
Suprataxarea la part time: Din ianuarie 2025, CAS și CASS se plătesc ca pentru un salariu minim de 3.750 lei
www.avocatnet.ro/articol_686...

Alte discuții în legătură

Promovare in grad profesional consilier juridic mimoza93 mimoza93 Cand poate promova un consilier juridic cu grad profesional principal, numit in aprilie 2012, tinand cont ca in perioada aprilie 2010 – martie 2012 a ... (vezi toată discuția)
Marire salariu in urma obtinerii diplomei de licenta rodica_rodi rodica_rodi Sunt angajata unei primarii cu contract de munca(nu functionar public),ocupand functia de cadru tehnic PSI. Vechimea in munca este de 3,5 ani. In cursul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca am terminat o forma de invatamant superior si ... RomegheaIuliam RomegheaIuliam Buna ziua, daca am terminat o forma de invatamant superior si vreau sa ma inscriu la M.A.I, se mai ia in considerare nota la purtare din liceu ? (vezi toată discuția)