avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O nepoata, fica unui frate, a ramas dupa moartea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O nepoata, fica unui frate, a ramas dupa moartea parintiilor, ...

O nepoata, fica unui frate, a ramas dupa moartea parintiilor, singura , necasatorita si fara alti urmasi. Fiind bolnava a facut un act notarial de intretinere cu clauza uzufructului viager. Unchii, matusile sau verisorii sunt mostenitori rezervatari ?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:02, 16 Aprilie 2025
Buna ziua,
Nu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire de la o matusa Bogdan Trandafir Bogdan Trandafir Mătușa mea vrea sa imi lase mie apartamentul ei cat mai este in viata, dar ii este frica ca daca mi-o lasa sa nu ramane pe strada ,De aceea intreb daca ... (vezi toată discuția)
Mostenire/donatie - care e pentru mine? CristianC2010 CristianC2010 Am o matusa (sora bunicului meu) si ar vrea sa imi lase un apartament in schimbul intretinerii ei (practic parintii mei o sa o intretina dar se va face pe ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza IONUTVLS IONUTVLS Bunaziua.Am si eu nevoie de un sfat legat de cum ar trebui facut un contract de vanzare cumparare daca se poate. Problema este in felul urmator :Bunica din ... (vezi toată discuția)