avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Dupa moartea mamei mele, odata succesiunea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Dupa moartea mamei mele, odata succesiunea facuta, ...

Buna ziua. Dupa moartea mamei mele, odata succesiunea facuta, este vorba de un apartament, poate tatal meu sa isi vanda partea si sa ma oblige sa locuiesc apoi in apartament cu niste straini?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:01, 16 Aprilie 2025
Isi poate vinde partea și fără acordul dvs, dsr nu va poate obliga sa locuiti cu alții. Aceștia, va trebui sa ceara partajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-succesiune izabela_iza izabela_iza va rog sa-mi spuneti daca tatal meu isi poate vinde partea apartamentului care ia revenit dupa moarte mamei altei persoane fara aprobarea copiilor.va multumesc (vezi toată discuția)
Vânzare apart dumas2000 dumas2000 Bună ziua, am și eu o întrebare..Vrem sa vindem un apartament. Suntem o sora și un frate la părinți. Mama este la a 2a căsătorie după ce tata a ... (vezi toată discuția)
Donatie rude grad i vicar vicar Buna ziua Problema mea este urmatoarea: Bunica mea din partea mamei ii face sorei mele cvc pentru apartamentul pe care il detinea,decedeaza iar sora mea ... (vezi toată discuția)