avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. In ziua de 14 aprilie 2025 in Polonia, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. In ziua de 14 aprilie 2025 in Polonia, intr-o parcarea ...

Bună ziua. In ziua de 14 aprilie 2025 in Polonia ,într-o parcarea din fata unei firme un portar a sesizat politia fiindcă vazuse ca bausem 4 beri. Cand au venit si mi sa pus echilotestul a reiesit o alcolemie de 0.76 prima oara si 0.66 peste cateca ore. ( eran deza in arest). Conform legislatiei din polonia mi se va suspenda dreptul de a conduce pe teritoriul Poloniei specificat teritoriul Poloniei intre 1 si 10 ani.
Întrebarea mea este daca aveti idee in cat timp ar trebui ca permisul meu de conducere (pe care politistii de acolo au zis ca il trimit a doua zi la ambasadă) sa ajungă în cadrul sectiei de politie de unde a fost eliberat si daxa voi mai avea drept de conducere până la primirea sentintei din Polonia?
Ultima modificare: Joi, 17 Aprilie 2025
Raducanu1@, utilizator

Alte discuții în legătură

Alcoolemie de 0,8 la mie pe etilotest daniel1969 daniel1969 buna ziua! v as ruga daca ma puteti ajuta cu un sfat. in data de 30 mai a.c. am fost oprit pe raza localitatii giuriu in jurul orei 02 AM de un echipaj de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal, test poligraf.. ?? sniper sniper In aprilie 2008, am fost informat de catre un politist ca prietena mea a condus un autovehicul(fara a poseda permis de conducere), masina fiind a mea.Am ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost reținut permisul de conducere deși mașina era staționată. Îmi puteți explica de ce? Stfansky Stfansky In timp ce eram oprit pe loc stăteam in masina cu un prieten si cu soția mea un echipaj de poliție a oprim langa masina cerundune sa ne legitimat neam ... (vezi toată discuția)