avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notarul nu vrea sa comunice situația partajului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notarul nu vrea sa comunice situația partajului succesoral

Notar nu vrea sa comunice situația partajului succesoral.Am cerut informații în legătură cu timpul de finalizare și mi s-a răspuns că ar fi mai ușor să mi explice mama mea.Mentionez că am peste 18 ani și nu mai am contact cu mama,am insistat la notar dar nu vrea sa îmi spună nimic de parcă nu fac parte din moștenirea asta.
Ultima modificare: Joi, 17 Aprilie 2025
andreasepp, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:27, 23 Aprilie 2025
Dacă nu va înțelegeți cu mama, faceți partajul în instanță.
Problema e că nu știu cum să procedez cu notarul
Notarul nu te poate ajuta cu nimic daca mostenitorii nu cad de acord.

andreasepp a scris:

Problema e că nu știu cum să procedez cu notarul

Ce ar fi de procedat?
Notarul v-a indicat sa luați legătura cu mama si sa va puneți de acord. Probabil știe de la dansa ca nu va înțelegeți. Deci nu are ce sa va comunice, pentru ca nu are de ce sa se apuce de o procedură, când sunt șanse mari sa nu se finalizeze.
Cat durează partajul la notar ar trebui sa fie ultima dvs problemă.
Moștenirea este gata din septembrie,era vorba de detalii în legătură cu partajul.Suntem toți de acord dar vreau să știu cum se împart și când.

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cu cota indiviza am un certificat de mostenitor ... Filia Filia Vanzare imobil cu cota indiviza Am un certificat de mostenitor unde suntem trecuti doi frati cu drept de proprietate, cota indiviza 11/16 din casa aflata pe ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune: am ajuns la un acord să rămân cu un etaj dintr-o casă p+2. cum trebuie să fie contractul pe care o să-l semnez? dany_2605 dany_2605 Bună seara. Am și eu o întrebare dacă se poate. Parintii mei au decedat și mai am o sora. Casa în care am copilărit are 4 moștenitori tatăl meu având ... (vezi toată discuția)
Succesiune fara acordul partilor. se pune problema in modul urmator ... Fanica_1989 Fanica_1989 Succesiune fara acordul partilor. Se pune problema in modul urmator - 12hectare de teren, pe numele bunicului. Bunicul a avut 3 fete, toate decedate in ... (vezi toată discuția)