avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Sunt profesor documentarist titular pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Sunt profesor documentarist titular pe post din anul ...

Bună ziua!
Sunt profesor documentarist titular pe post din anul 2015 într-o școală din județul Brașov. Eu sunt în învățământ din anul 2009 și am gradul definitiv. In anul 2018-2020 am fost in concediu de creștere copil. Aș putea să depun o cerere pentru anul sabatic neplătit și până când pentru că nu aș mai vrea anul viitor școlar să mai vin. Unde să depun cererea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:44, 20 Aprilie 2025
Se depune la institutia de invatamant unde sunteti angajat.
Când să depun? Aș dori să văd articolul de lege care prevede acest lucru.
Acordarea unui concediu sabatic - condiții, limitări, avantaje și dezavantaje
www.avocatnet.ro/articol_673...

www.avocatnet.ro/articol_621...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

[invatamant] transfer in alt judet in cursul anului scolar. StefanRaus StefanRaus Buna ziua, Incep prin a-mi cere scuze daca sunt off-topic, dar nu am gasit alte forumuri legate de legistaltia din invatamant. Sotia este profesor ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata invatamant TiberiaGabar TiberiaGabar Buna ziua! Sunt profesor titular ce am beneficiat dupa primii 5 ani de predare de un an concediu fara plata. Al noualea si o parte din al zecelea an vechime au ... (vezi toată discuția)
Concediu sabatic szabo.melinda szabo.melinda Buna ziua! Spuneti-mi va rog frumos care ar fi procedura pentru acordarea unui an de concediu sabatic unui cadru universitar. Totodata m-ar interesa daca o ... (vezi toată discuția)