avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primaria s-a apucat sa asfalteze calea de acces catre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primaria s-a apucat sa asfalteze calea de acces catre garajele ...

Primaria s-a apucat sa asfalteze calea de acces catre garajele aflate la demisolul blocului proprietate privata. Desi le-am spus muncitorilor sa nu se intinda cu lucrarea astfel incat sa imi blocheze accesul ( nu numai mie) ei au spus ca trebuie sa imi tai usile ca sa pot intra in garaj. As vrea sa stiu daca pot depune plangere penala pentru împiedicarea accesului pe proprietate si o plangere la primarie. Problema e ca prin ridicarea nivelului apa pluviala va intra in garaj si in garaj nu am canalizare.
Cel mai recent răspuns: Qubik , utilizator 23:09, 20 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati primaria in scris, cu nr. de inregistrare/ data, sa remedieze situatia.
Invocati OG nr. 27/ 2002 privind petitiile si cereti raspuns scris cu modul de rezolvare. Nu primiti raspuns scris in termen de 30 de zile de la inregistrarea sesizarii dvs., puteti deschide actiune in contencios administrativ impotriva primarie, in baza Legii nr. 554/ 2004.
Trebuie modificat proiectul de asfaltare.
Mulțumesc frumos pentru răspuns și pentru amabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! lucrări de asfaltare pe stradă am următoare situației. ... Ade_13e4432 Ade_13e4432 Bună ziua! Lucrări de asfaltare pe stradă Am următoare situației. Primăria realizează lucrări de asfaltare pe strada unde locuiesc. În apropierea ... (vezi toată discuția)
Cine se ocupa de siguranța locuitorilor? salutare, locuiesc ... Mgsgeorge Mgsgeorge Cine se ocupa de siguranța locuitorilor? Salutare, locuiesc în sectorul 5 la curte , avem acte perfect legale titlu de proprietate și c.v de dobândire al ... (vezi toată discuția)
Sesizare ghita florian ghita florian Am facut o sesizare catre primarie ptr ca vecinul meu sa scoata pomii plantati la mai putin de 10 cm fata de razor intrucat radacinile acestora se intind pe ... (vezi toată discuția)