avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... O femeie în vârstă de 55 de ani cu 37 de ani de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

O femeie în vârstă de 55 de ani cu 37 de ani de contribuție ...

O femeie în vârstă de 55 de ani cu 37 de ani de contribuție până la ora actuală,când ar putea ieși la pensie anticipat ?Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 08:17, 18 Aprilie 2025
Depinde de anul si luna nasterii . Presupunand ca e nascuta in 1970 , la 60 ani . Gasiti , in anexa 5 a Legii 360/2023 ( o gasiti pe internet ) , varstele standard de pensionare , pe luna si anul nasterii . La pensie anticipata se poate iesi cu cel mult 5 ani mai devreme decat aceasta varsta .
Ultima modificare: Vineri, 18 Aprilie 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! potrivit noii legi a pensiilor,as avea o intrebare ... olteanutinca olteanutinca Buna ziua ! Potrivit noii legi a pensiilor,as avea o intrebare cu privire la pensionarea anticipata .Am 52 de ani ,si 30 de ani de vechime contributivi .Cand ... (vezi toată discuția)
Cine m-ar putea ajuta cu un calcul orientativ , as vrea sa știu ... mio.c mio.c Cine m.ar putea ajuta cu un calcul orientativ , as vrea sa știu cam cu ce pensie as ieși anticipat la 55 ani, 30 ani vechime, facultate 5 ani, Mulțumesc (vezi toată discuția)
Termen pensionare rubic rubic avand 32 de ani de munca, din care 23 de ani si 5 luni grupa a II- a; cand pot iesi la pensie ? (vezi toată discuția)