avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie- SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie- SRL

Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie- SRL cu sediu social inregistrat intr-un loc, are dreptul de a desfasura activitati si in regim ambulator. Patronul doreste sa afiseze preturile in alta parte,acolo unde locuieste,acel loc nefiind inregistrat ca punct de lucru.Are voie sa faca asta?Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 20 Aprilie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Doresc sa infiintez un srl cod caen 4511. Andra_Mari Andra_Mari Buna seara. Doresc sa infiintez un SRL cod caen 4511 si am unele nelamuri referitoare la sediul social si punctul de lucru. Avand in vedere ca atat ... (vezi toată discuția)
Conditii sediu fiscal si punct de lucru agentie de recrutare cu activitate desfasurata online ? anton_presedinte anton_presedinte Buna ziua ! Doresc sa aflu ce conditii trebuie sa indeplineasca un sediu social si un punct de lucru pentru o agentie de recrutare. Dr exemplu, eu ma gandesc ... (vezi toată discuția)
Aceeasi locatie inchiriata la doua firme carmen silva carmen silva Am inchiriat un imobil unei firme ; am contracte facute si la finante si la notar. Baiatul patronului acestei firme, vrea sa-si deschida firma lui cu acelasi ... (vezi toată discuția)