avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... La cine as putea apela pentru a gasi o romanca ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

La cine as putea apela pentru a gasi o romanca stabilita ...

Buna ziua. La cine as putea apela pentru a gasi o romanca stabilita definitiv si casatorita in Germania? Ii stiu numele si domiciliul dar din pacate la adresa de domiciliu fie nu locuieste nimeni fie nu semneaza de primire a documentelor oficiale transmise prin curieratul politiei judiciare din landul respectiv. Mai stiu ca are doua adrese de facebook dar o adresa este data din Kitzingen iar a doua din Sommerach. Ambele sunt doua sate langa Wurzburg. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Incheierea unei casatori in germania si inscrierea ei la starea civila cervi cervi Buna ziua.Anul trecut m am casatorit civil in Germania si pana acum nu am anuntat aceasta cununie la starea civila ,adica mai bine spus la consulatul romanesc ... (vezi toată discuția)
Loc citare parat actiune incredintare minor ContSters162505 ContSters162505 Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: exista un copil ai carui parinti (mama romanca si tatal iranian) nu au fost niciodata casatoriti. Ultima data au ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat casatorie din germania Gabriela_C Gabriela_C Va rog sa-mi spuneti unde sau cui trebuie sa ma adresez pentru a intra in posesia certificatului de casatorie ce a avut loc pe teritoriul Germaniei, intre un ... (vezi toată discuția)