Buna ziua!Soțului i s-a luat permisul abuziv!La ora 12 noaptea poliția a venit la poarta,noi dormeam,însă am ieșit fiindcă am auzit semnalele lor,zicând că au o reclamație din partea unui membru apropriat al familiei că m-ar fi bătut pe mine și că ar fi lovit oglinda unui autoturism al unui consăteanle-am comunicat că soțul meu nu a săvârșit niciuna din faptele de mai sus,însă ei i-au cerut permisul și l-au luat la bustul gol la postul de politie,l-au ținut până dimineața la 4,după care l-au lăsat în bustul gol sa vina pe jos 30 și cv de km,fiind o vreme răcoroasă afara și i-au luat dreptul de a conduce,soțul meu nu a semnat nimic,nefiind adevărate afirmațiile date,ce este de făcut,menționez că am fost la poliție și i s-a făcut și dosar pensal,iau zis sa sufle in finala,a refuzat și au zis că îl duc la sânge ,a fost de acord,însă nu au vrut ei sa îl ducă,menționez că eu am rămas acasă și poliția mi-a luat buletinul meu și l-au luat soțul meu dimineață,am rămas și fără serviciu ambii,noi depindeam de mașină,făcând naveta la serviciu (menționez că avem ai o fetiță mica)
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua! Ce este de facut? Daca aveti proces verbal de contraventie, atunci aveti deschisa calea plangerii la judecatorie. Daca aveti dosar penal, angajati un avocat sa vada despre ce este vorba in speta, si sa va faceti apararile in mod corespunzator. Daca ati fost abuzat, aveti deschisa calea unor alte plangeri, dupa caz. Daca ati ramas fara servici, este o problema, va trebui sa discutati cu angajatorul dvs si sa inteleaga situatia. Iar daca v-a desfacut contractul de munca in mod abuziv, va trebui sa contestati in instanta decizia de desfacere a contractului individual de munca.
Ce ati descris dvs., pare cel putin o situatie dubioasa. Ar fi indicat sa apelati la un avocat care sa vada exact despre ce e vorba vis-a-vis de o eventuala contestatie (daca mai sunteti in termen) sau sa solicite acces la dosarul penal (daca acesta exista).