Buna ziua!In urma cu aproximativ doi ani dupa o discutie in contradictoriu cu un vecin,a luat o scandura ascutita si m-a lovit in zona abdomenului si mana,necesitand cinci zile de recuperare.Am chemat politia,am scos certificat medico-legal.Au venit la fata locului trei politisti si au vorbit cu individul care m-a lovit,iar pe mine m-a lasat la blocul unde locuiam la aproximativ 200 metri distanta de locul unde s-a intamplat fapta.Nu am vazut pe nimeni cunoscut pe strada sa-l propun ca martor.Acum m-a sunat politista de proximitate care s-a ocupat de caz si m-a chemat sa dau o declaratie ca nu m-ai am probe si impreuna cu procurorul de caz ,vor sa claseze cazul din lipsa de probe.Ma intreb in ce tara traim,sunt lovit ziua in amiaza mare,indic faptuitorul,iau certificat medico legal si nu exista fapta.Politistii nu trebuiau sa faca ancheta la fata locului sa imprejmuiasca zona unde s-a produs fapta sa adune probe,obiectul contondent,sa ma cheme sa recunosc sau sa indic obiectul?Ce trebuia sa fac,sa dau si eu?Am chemat politia?Acum individul ma poate da in judecata,pentru denunt calomnios?Pot sa dau politia in judecata ca a musamalizat cazul?
Nu am urmarit nimic ci pur si simplu ma intorceam de la piata pe un drum public,iar chioscul lui e pe acest drum,era dimineata cand nu era deschis chioscul,dar in acea dimineata venise mai devreme la chiosc,si l-am intrebat respectos de ce m-a amenintat,mi-a vorbit urat si a luat o ranga din chiosc si a vrut sa.-mi dea cu ea in cap.
Buna seara!Am fost chemat la politie sa dau o declaratie ca nu mai am probe,pentru a clasa cazul.
M-am gandit sa cer o expertiza cu poligraful.Cum se procedeaza si care sunt costurile?