avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Licenta in Administratie Publica si vreau sa ma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Licenta in Administratie Publica si vreau sa ma ...

Buna ziua! Am licenta in Administratie Publica si vreau sa ma inscriu la master in Asistenta Sociala la Iasi.
Sunt compatibila?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:41, 23 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, intrucat nu cred ca este conditionata inscrierea la master de absolvirea unei facultati de specialitate in cazul dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Aprilie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am absolvit facultatea de asistenta sociala - 3 ani ... RCAN1996 RCAN1996 Buna ziua! Am absolvit Facultatea de Asistenta Sociala - 3 ani si FACULTATEA DE ȘTIINȚE SOCIALE - MASTERAT: FILOSOFIE APLICATĂ ÎN ORGANIZAȚII ȘI MEDIUL ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public 2010 kormi kormi Buna ziua! Va prezint un caz: Angajat la o primarie comunala, referent III sup.I, cu o vechime de 20 ani la compartimentul de texe si impozite; Licentiat a ... (vezi toată discuția)
Secretarul de comuna si domeniul asistentei sociale Tpopa Tpopa Buna ziua! Referitor la aceasta functie de secretar UAT, care este o functie de conducere ,asa cum ne arata L 188, as dori sa aflu daca un functionar public ... (vezi toată discuția)