avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, se poate considera \"Stagiu de Cotizare\" ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, se poate considera "Stagiu de Cotizare" complet ( ...

Buna ziua, se poate considera "Stagiu de Cotizare" complet ( la fel ca si norma intreaga ) pentru pensie o perioada de 3 ani ( intre 1988 si 1991 ) in care am avut 1/2 norma ( in acest timp eram inscris la facultate - seral si am absolvit cu diploma de licenta )?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: victorjitareanu , utilizator 19:28, 23 Aprilie 2025
Nu .

Legea nr. 3 din 30 iunie 1977 privind pensiile de asigurări sociale de stat și asistența socială
art.20
...
(5) Pentru persoanele care au fost încadrate sa lucreze, potrivit legii, cu program redus, vechimea în munca se ia în considerare proporțional cu timpul lucrat.
....
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul vechime in munca Adrian D Adrian D Buna ziua, Ma numesc Adrian Dima, angajat ArcelorMittal din 1988, iar in perioada martie 1990- ianuarie 1993 am lucrat la program de 4 ore(in baza HG 41 ... (vezi toată discuția)
La pensionare, la 2 ore lucrate pe zi, cum se calculează vechimea în muncă ... Dapix Dapix La 2 ore lucrate pe zi, cum se calculează vechimea în muncă la pensie`? De exemplu la 4 ani lucrați cu 2 ore pe zi, se consideră 1 ani vechime în ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare Banyasz Banyasz In 1980-1981 am fost incadrat cu 1/2 norme 4 ore pe zi.Se considera stagiu de cotizare ca norma intreaga?Stiu ca acum, cu timp partial au aceesi drepturi ca ... (vezi toată discuția)