avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Pentru vanzarea-cumpararea unui teren din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Pentru vanzarea-cumpararea unui teren din Romania ...

Buna ziua. Pentru vanzarea-cumpararea unui teren din Romania intre doua persoane fizice, una fiind rezidenta in Romania, celalata in Spania (vanzatorul), este legala plata direct in euro?
Se poate face plata 30k euro transfer bancar, respectiv restul de 10k euro cash?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Plata cash la notar ana_mar1a ana_mar1a Buna ziua, La cumpararea unui teren, se poate face plata la notar cash, in euro? Daca da, exista o limita, un plafon maxim? In eventualitatea in care ... (vezi toată discuția)
Sunt pe cale să cumpăr un apartament care costă 29.000 de euro, iar vânzătorul vrea banii cash. este legală pretenția lui? manutmu manutmu Sunt pe cale sa cumpar un apartament (29 mii euro) insa vanzatorul vrea toti banii cash in EURO. Eu am toti banii in contul meu bancar in RON. E legal sa dau ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament fara credit bancar claklaus claklaus As dori sa stiu care este procedura actualizata pentru cumpararea unui apartament fara credit bancar (persoana casatorita, pret apartament 55.000 euro)? Am ... (vezi toată discuția)