avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua , am și eu o problemă cu orele pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua , am și eu o problemă cu orele pe minus....Acum ...

Bună ziua , am și eu o problemă cu orele pe minus....Acum ceva timp mi s-a adus la cunoștință că am 39 de ore în minus începând din anul 2022!!! Menționez ca în 2023 din 3 Martie până în 25 August am fost in concediu medical (cod boala 13) iar din 3 Ianuarie 2024 până în 17 Ianuarie 2025 tot concediu medical! Se poate sa-mi impună că după atât timp sa recuperez acele ore, nu s-au prescris? Dacă nu vreau sa le recuperez ce se întâmplă? Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:02, 24 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
perioada in care ati fost in concediu medical nu se recupereaza.. nu au o baza legala pentru a va solicita asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am o întrebare în anul 17 02 2022 am avut indemnizație ... Ciurarmaria11 Ciurarmaria11 Bună ziua am o întrebare în anul 17 02 2022 am avut indemnizație creștere copil pana in 02 2024 vreo 8 luni am avut ajutor social acum mam angajat de o ... (vezi toată discuția)
Recuperare zile libere în timpiul demisiei cu preaviz alexj17 alexj17 Bună ziua, Mă confrunt cu următoarea situaţie: un salariat de la instituţia publică în care lucrez şi-a dat demisia cu respectarea termenului de ... (vezi toată discuția)
Luni, 24 ianuarie am fost in cm. trebuie sa recuperez acele 12 ... danuco danuco Luni, 24 ianuarie 2022 am fost in Concediu Medical. Trebuie sa recuperez acele 12 ore(lucrez in ture12/24 si luni era tura mea) desi CM nu mi-a fost platit? ... (vezi toată discuția)