avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Care este tratamentul fiscal al acestei facturi?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Care este tratamentul fiscal al acestei facturi?

Buna ziua!
Societatea noastra a livrat in anii precedenti (2022, 2023, 2024) produse catre o firma din Anglia. O parte din aceste produse au fost considerate neconforme si au fost returnate in Aprilie 2025.
Marfa returnata a beneficiat de scutiri de TVA si Taxe Vamale de import, document justificativ care a stabilit valoarea statistica fiind factura emisa de catre firma din Anglia. Care este tratamentul fiscal al acestei facturi?
Ar trebui emisa factura storno pentru aceste produse de catre societatea noastra?
Va rugam sa ne ajutati cu documentele ce trebuie intocmite, monografia contabila si tratamentul fiscal aferent acestei spete!
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Bună ziua, în data de 21 noiembrie 2023 am achiziționat un ... RobertP1986 RobertP1986 Bună ziua, în data de 21 noiembrie 2023 am achiziționat un autoturism de la o firma care se ocupa cu vânzarea de autoturisme, de la data de 8 decembrie ... (vezi toată discuția)
Borcane cu miere sparte iulia33 iulia33 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema, am livrat la un client borcane cu miere, prin curier, si au ajuns cateva borcane sparte, eu am facut factura ... (vezi toată discuția)
Livrare anglia romania albania alphagroup alphagroup Buna ziua! Am o tranzactie mai complicata, cu urmatorii pasi: 1. O societate juridica romana achizitioneaza marfa din Anglia, deci achizitie ... (vezi toată discuția)