avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua! Stau în chirie într-un oraș, altul ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua! Stau în chirie într-un oraș, altul decât cel ...

Bună ziua! Stau în chirie într-un oraș, altul decât cel de domiciliu, unde proprietarul mi-a dat contract de închiriere. Si nu vrea sa îmi facă viza de flotant ca sa pot face scoala de șoferi aici. Ce pot face? Nici măcar nu știu dacă contractul chiar e înregistrat la ANAF cum a spus el!
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2025
Narcismadalin, utilizator

Alte discuții în legătură

Salut am o persoana care sta in chirie si vrea sa isi faca viza ... al1993ex al1993ex Salut Am o persoana care sta in chirie si vrea sa isi faca viza de flotant. Are contract de inchiriere inregistrat la ANAF valabil din Oct 2023 - Oct ... (vezi toată discuția)
Impozit chirie andreea_bucalau andreea_bucalau Buna ziua, Locuiesc in chirie in alt judet decat cel in care am domiciliul, intr-o garsoniera, fara sa fi incheiat un contract de inchiriere. Proprietarul ... (vezi toată discuția)
Contract chirie Kaszy Kaszy Buna ziua, Stau in chirie intr-un alt oras decat cel de resedinta, dar chirie e prea mult spus. Practic parintii prietenei mele au un apartament si eu stau ... (vezi toată discuția)