avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Colaborez cu o firma de incasari facturi/reincarcare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Colaborez cu o firma de incasari facturi/reincarcare

Buna ziua, colaborez cu o firma de incasari facturi/reincarcare prepay intr-un magazin alimentar si de curand am aflat ca mi-au limitat aparatul de incasari facturi utilitati de la clienti deoarece au constatat ca am un dosar pe civil cu o firma in a recupera o creanta. Mentionez ca dosarul nu este finalizat si inca nu se stie care va fi rezolutia dar ei m-au discriminat ca avand datorii desi nu am si au limitat aparatul in a incasa facturi de la clienti.
Ce as putea sa fac?Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Discriminare firma gabriels89 gabriels89 Buna ziua, colaborez cu o firma de incasari facturi utilitati de la clienti intr-un magazin alimentar si de curand am aflat ca mi-au restrictionat aparatul ... (vezi toată discuția)
Help please, cine stie modul de lucru la pay point loredanaalina loredanaalina Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o monografie sau macar cateva indicatii cu procedura de inregistrare in contabilitate a operatiunilor pay point.Am un abc ... (vezi toată discuția)
Inregistrare facturi de reincarcare electronica florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am o intreprindere indiciduala - vanzare produse alim. in magazine, si de curand am instalat un terminal pentru plati facturi si incarcari ... (vezi toată discuția)