avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, angajatorul nu mi-a depus declarația ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, angajatorul nu mi-a depus declarația nominală, ce ...

Bună ziua,angajatorul nu mia depus declarația nominală ce pot face,am depus dosarul de pensionare și mia dat respins,fiind necesar declarațiile nominale rectificative privind numărul de zile lucrate
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2025
Nnnnnh, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 24 Aprilie 2025
Angajatorul mai exista ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Erori inregistrari electronice privind activitatea in munca Rozalia99 Rozalia99 Buna ziua, Sunt pensionata anticipat partial cu penalizare din anul 2013. Acum indeplinesc conditiile pt. pensionarea pt. limita de varsta. Verificand datele ... (vezi toată discuția)
Mi s-a respins dosarul de pensie pentru că firma de arhivare ... danutm11 danutm11 Bună ziua! Mi s-a respins dosarul de pensie pentru că firma de arhivare nu a depus declarația rectificare ,firma la care am lucrat nu mai este , oare e ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu nume gresit CARMEN-ADELA CARMEN-ADELA Angajatorul mi-a inregistrat numele gresit la angajare.Acum a facut corectia in Revisal.Intrebarea mea este daca trebuie sa trimita declaratii rectificative ... (vezi toată discuția)