avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua vă rog să îmi spuneți cum îmi ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua vă rog să îmi spuneți cum îmi recuperez banii de la un avocat...

Bună ziua vă rog să îmi spuneți cum îmi recuperez banii de la un avocat care nu și a făcut datoria vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:24, 25 Aprilie 2025
Depinde ce înțelegeți dvs prin nu și a făcut datoria..Dacă v a redactat o acțiune,a studiat acte,a depus iar termenul este peste un an sau doi nu e vina av.Daca ați achitat un onorariu,av nu a făcut demersurile pt care a fost plătit (nu s depus acțiunea,o plângere,documentație la o institutie)
Dacq nu și a îndeplinit obligațiile asumate prin contract puteți face o sesizare la Barou.
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentare în instanta fără avocat am avut un avocat care ... jacquelline jacquelline Reprezentare în instanta fără avocat Am avut un avocat care m-a reprezentat intr-un proces dar după ce am plătit onorariul m-a lăsat baltă. Ma pot ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata - obligatie achitata inainte de primul termen DanaBrasov DanaBrasov Buna ziua, In situatia in care am dat pe cineva in judecata, am achitat onorariul avocatului si taxa de timbru si, inainte de primul termen, paratul si-a ... (vezi toată discuția)
Se poate recupera onorariu?? giovany_m19 giovany_m19 buna ziua va rog a ma ajuta intro problema,se poate recupera un onorariu dat la avocat pentru reprezentare intr-un proces de divort deoarece ne am impacat si ... (vezi toată discuția)