avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua ! Lucrez în Franța și am întâmpinat o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua ! Lucrez în Franța și am întâmpinat o problema ...

Bună ziua ! Lucrez în Franța și am întâmpinat o problema cu salariul pe luna februarie, firma zice că a virat banii , dar la bancă nu am primit nimic. Cei de la firmă au arătat răspuns de la banca cu care ei lucrează, ca banii au fost virați și că problema ar fi de la banca mea . Dau vina unii pe alții, dar eu tot fără bani am rămas. Cu cine as putea lua legătura să pot rezolva situația?
Cel mai recent răspuns: DPI2201 , utilizator 15:13, 25 Aprilie 2025
Ati vb si cu cei unde dvs aveti contul?
Am vorbit , la ei au zis ca nu a ajuns nici o tranzacție.

Cornel Vasile a scris:

Ati vb si cu cei unde dvs aveti contul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare Adrian 13 Adrian 13 Bună ziua am o poprire pe salariu vineri sa virat salariu pe card iar de la firma când au efectuat transferul nu a specificat ca este vb. de salariu iar ... (vezi toată discuția)
Rata platita care nu apare in extrasul de cont munteanu1iulian munteanu1iulian As dori sa stiu daca o banca poate fi trasa la raspundere( sau data in judecata) in urmatoarea situatie: Am descoperit dupa mult timp ca o banca l-a care ... (vezi toată discuția)
Salut, cont bancar blocat tudorconti tudorconti Am poprire pe salariu iar banca la care imi este virat salariul mi-a blocat contul.Am dus adeverinta la banca prin care fac dovada retinerilor lunare din ... (vezi toată discuția)