avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... referitor noul card de identitate , e obligatoriu ? am ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

referitor noul card de identitate , e obligatoriu ? am 66 de ...

referitor noul card de identitate , e obligatoriu ? am 66 de ani si am un CI valabil pana in 2077 deci final ! trebuie sa-l schimb ? multumesc !
Cel mai recent răspuns: sorineldobre , utilizator 17:29, 28 Aprilie 2025
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Nu este obligatoriu, sa schimbati CI pe care o detineti in prezent.
multumesc dl. Popa !
Toate actele de identitate vor trebui schimbate pnă la data de 03.08.2031. Acest termen este reglementat de art. 5 al. 1 din REGULAMENTUL (UE) 2019/1157 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 20 iunie 2019 privind consolidarea securității cărților de identitate ale cetățenilor Uniunii și a documentelor de ședere eliberate cetățenilor Uniunii și membrilor de familie ai acestora care își exercită dreptul la liberă circulație .

multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data de expirare a cartii de identitate inscriptionata gresit pe ea? cataalinn cataalinn Buna seara, de curand mi am refacut buletinul (pt ca cel vechi a expirat) ... pe acest buletin nou am sesizat o posibila eroare la data de expirare. Ziua mea ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuie ca sa ies din tara? lavi23 lavi23 Vreau sa plec intr-o vacanta de 2 saptamani in Lisabona si nu am pasaport, nu am iesit niciodata din tara si sunt un pic ingrijorata la vama sa nu ma lase sa ... (vezi toată discuția)
Forta juridica a tratatului de la lisabona Adela.Alexandra Adela.Alexandra Ce ati analiza/mentiona in cadrul unui subiect cu tema \"Forta juridica a Tratatului de la Lisabona\"? Multumesc (vezi toată discuția)