avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, pot moșteni de la nevasta fratelui mamei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, pot moșteni de la nevasta fratelui mamei mele decedat ...

Bună ziua, pot moșteni de la nevasta fratelui mamei mele decedat fiind mama mea și fratele ei adică de la mătușa mea?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:58, 25 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Moșteniți doar dacă vă lasă testament.
Altfel nu, ca nu sunteți rudă de sânge.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, matusa mea a decedat, iar sotul acesteia ( unchiul ... User4567 User4567 Buna ziua, Matusa mea a decedat, iar sotul acesteia ( unchiul meu) este inca in viata, ei nu au avut copii si nici alti nepoti , eu fiind singurul nepot. Mama ... (vezi toată discuția)
Renunțare drepturi după sora decedată, obținută prin înșelătorie. se mai poate face ceva după un an și 4 luni? jotwd jotwd In urma decesului matusii mele, unchiul o pune pe mama sa semneze la notar renuntarea la mostenire dupa sora, aceasta neavand copii. Intrebarea mea este, mai ... (vezi toată discuția)
Testament cu probleme ralucav54 ralucav54 Buna ziua! Bunica mea din partea tatalui a decedat recent. In urma cu 6 ani dansa a facut un testament prin care si-a manifestat dorinta de a-mi lasa casa ... (vezi toată discuția)