avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara! In urma cu aproximativ 6 ani fratele meu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara! In urma cu aproximativ 6 ani fratele meu a avut ...

Bună seara! In urma cu aproximativ 6 ani fratele meu a avut permisul suspendat pentru consum de alcool si a primit o pedeapsa cu suspendare. Inainte sa i se termine termenul la controlul judiciar a fost prin din nou cu aceeasi fapta. Acum a primit o citatie de la politie. Este posibil ca sa primeasca o pedeapsa cu executare? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:49, 26 Aprilie 2025
Da,e posibil și sa execute și coada.

(1) Dacă pe parcursul termenului de supraveghere persoana supravegheată, cu rea-credinţă, nu respectă măsurile de supraveghere sau nu execută obligaţiile impuse ori stabilite de lege, instanţa revocă suspendarea şi dispune executarea pedepsei.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Aprilie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma prins fara permis daniel dan daniel dan Ma prins a doua oară fara permis ce se poate intampla având în vedere că mai am o condamnare de 5 luni pe un termen de 2 ani cu suspendare (vezi toată discuția)
Buna ziua - revocarea suspendării executării pedepsei Jugariu Jugariu O pedeapsa de 5 ani cu suspendarea sub supraveghere poate fi revocata? Mentionez .ca decizia este definitiva (vezi toată discuția)