avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am fost oprit de un echipaj de politie si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am fost oprit de un echipaj de politie si am primit ...

Buna ziua,am fist oprit de un echipaj de politie si am primit amenda 1620 lei,penteu ca nu mergea becul de la lumina de inralniee pe partea dreapta si cand mi-a dat p-v am vazur xa mi-a trecut caci nu aveam centura.Am refuzat sa semnez si au trecut 2 luni jumate si nu an primit p-v.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:11, 26 Aprilie 2025
Posibil sa fi fost trimis, dar nu ați ridicat plicul de la poștă. Oricum, altă dată să semnați, nu înseamnă că recunoașteți ceva, ci doar ca ati luat la cunoștință.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinerea actelor dupa ce am primit amenda pentru condus fara acte! Daliann Daliann Buna ziua! Am o nelamurire pe care as dori sa v-o prezint, in speranta ca ma veti putea ajuta. Zilele trecute am fost oprit si amendat pentru ca nu aveam ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie de 585 ron pentru far stanga nefunctional cu remediere pe loc ticavol ticavol Buna ziua, Sambata seara la ora 22.00, am fost oprit pe soseaua Bucuresti-Afumati, in orasul Voluntari(unde locuiesc), in dreptul trecerii de pietoni de la ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu semnez un proces verbal de contravenție Costel033 Costel033 Buna ziua Am fost oprit de un echipaj de poliție pe motiv că am trecut pe roșu (desi nu a fost asa). Mi s-a explicat pentru ce am fost oprit , am negat , ... (vezi toată discuția)