avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua!Îmi cer scuze, m-am grăbit și nu am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua!Îmi cer scuze, m-am grăbit și nu am formulat corect ...

Bună ziua!Îmi cer scuze, m-am grăbit și nu am formulat corect întrebarea!Am dorit sa va întreb dacă după noua lege a pensiilor concediul medical din perioada când am fost angajata(am 58 ani și 33 ani vechime)se considera vechime in munca la pensie, și se ia în calcul la stagiul complet de cotizare contributiv!Menționez ca și în prezent sunt angajata!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:48, 26 Aprilie 2025
Poate postati exact perioadele in care ati fost in concediu medical...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca pentru pensie cmariav cmariav Buna ziua ! Din diverse alte raspunsuri , am inteles ca perioada concediului medical este stagiu de cotizare la pensie . Eu as dori sa stiu in plus, daca ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie-ani lucrati, concediu medical, somaj, concediu crestere copil copilarosul copilarosul Buna ziua! Va rog sa imi spuneti cum se face calculul pt iesirea la pensie tinind cont de faptul ca sunt femeie, nascuta la data de 20.09.1967, angajata din ... (vezi toată discuția)
Cum influenteaza concediul medical vechimea in munca? OctavianDinu OctavianDinu Va rog sa-mi raspundeti cum influienteaza concediul medical vechimea in munca ? Am aproape 35 de ani vechime in munca, am avut concedii medicale in perioada ... (vezi toată discuția)