Buna seara! Acum cateva zile am fost nevoita sa fac o oprire rapida si ca sa nu incurc traficul am ales sa parchez masina pe un loc de parcare liber, care avea blocatorul de parcare lasat jos. Cand am iesit din parcare, blocatorul mi-a agatat si rupt bara din fata de la masina. Tin sa mentionez ca acest incident s-a intamplat in Brasov, unde blocatoarele de parcare sunt interzise. De asemenea, masina mea nu este modificata sau coborata. Este posibil sa fac o sesizare la politie/primarie pentru ca putea primi despăgubiri pentru reparatiile masinii? Va multumesc in avans pentru ca v-ati luat timpul sa cititi postarea si sper ca cineva imi va putea da un raspuns. Va urez o seara frumoasa
Incercati la primarie, pentru ca ea este cu eliminarea blocatoarelor. Macar pentru a va informa cui sa va adresati pentru despagubiri, adica cel care are acel loc de parcare concesionat si un blocator defect.
Ridicare auto
razvan02000
Astazi mi-a fost ridicata masina. Am blocat 2 locuri de parcare, proprietate privata a unui complex rezidential, eu avand un loc inchiriat in acea parcare, iar ... (vezi toată discuția)