avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpararea unei masini achizitionata de altcineva prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpararea unei masini achizitionata de altcineva prin credit auto de la TBI bank

Buna ziua. As dorii sa pun si eu o intrebare. Doresc sa achizitionez o masina de la un domn care a cumparat masina prin credit auto. Momentan inca mai are de platit rate dar spune ca pe toate actele numai el figreaza ca proprietar. In cazul in care as cumpara masina si domnul nu isi mai plateste ratele se poate confisca masina chiar daca eu am platit-o?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:07, 28 Aprilie 2025
Buna ziua. Daca masina este pusa garantie (gaj) la banca, nu se poate vinde.
Daca creditul nu are gaj sau are alta garantie care nu vizeaza masina, nu este problema.
Trebuie vazute si citite hartiile, nu va luati doar dupa ce spune dansul.
Poate nici nu stie ce vorbeste sau poate stie si ascunde ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit auto Srb Srb Buna ziua, am un credit auto la banca si din cate am inteles am gaj pe ea. Eu as dori sa vand masina, dar am inteles ca din cauza contractului banca nu ma ... (vezi toată discuția)
Garantie skydoor skydoor O doamna are un credit auto, pe persoana juridica, de la o banca, la care a platit ratele, pana la un anumit moment dat. Dupa care nu a mai avut posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Carte identitate mihaela zamfir mihaela zamfir buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urm speta: daca un client ce are credit auto la banca, dar nu a prezentat cartea de identitate a auto, isi poate vinde ... (vezi toată discuția)