avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna dimineata! O persoana iese din somaj pe data de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna dimineata! O persoana iese din somaj pe data de 09.05.2025, ...

Buna dimineata! O persoana iese din somaj pe data de 09.05.2025, as vrea sa o angajez din nou la societate. E corect sa-i fac un contract azi cu incepere activitate 01.05.2025 sau trebuie dupa 9 mai 2025 ( sa nu mai faca medicina muncii)? Aavut 6 luni somaj
Ultima modificare: Luni, 28 Aprilie 2025
DENYYY, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:36, 28 Aprilie 2025
Merg ambele variante .. daca o angajati cu 01.05, atunci va trebui sa anunte AJOFM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la pre si post natal si crestere copil daca sunt in somaj? Alina.. Alina.. Buna ziua! Pe 01.05 s-a inchis magazinul la care am lucrat si toate angajatele au intrat in somaj. Pe 20.05 au inceput sa-mi dea somaj( s-a intarziat mult ... (vezi toată discuția)
Nelamurire somaj costynzt costynzt Beneficiez de somaj de la data de 01.01.2010. La data de 02.04.2010 am gasit un loc de munca la o societate care mi-a incheiat 2 contracte de munca pe ... (vezi toată discuția)
Nelamurire SHELLman_baz SHELLman_baz buna ziua ! de curand postul pe care eram angajat s-a desfiintat ( 01.aprilie.2009) - si nu a fost nici o gluma. am tot citit pe forumul d-voastra cam tot ce ... (vezi toată discuția)