avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Ce persoane sunt obligate sa semneze planul anual de ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Ce persoane sunt obligate sa semneze planul anual de achizitii ...

Ce persoane sunt obligate sa semneze planul anual de achizitii publice ?
La rubrica de intocmit semneaza persoana responsabila de la compartimentul achizitii, in afara de acesta, cine trebuie sa mai semneze, daca in institutie este incadrat atat un contabil dar si un sef serviciu contabilitate? Aprobarea o semneaza ordonatorul de credite, insa nu imi este clar cine trebuiesa semneze planul de achizitii .
multumesc!
Ultima modificare: Luni, 28 Aprilie 2025
lacramiu75, utilizator

Alte discuții în legătură

Responsabilitatea in achizitii-cine raspunde? theea2009 theea2009 sunt incadrata la compartimentul de achizitii publice...daca o mare parte din contracte facute prin achiztie directa sunt semnate doar de catre primar, eu ... (vezi toată discuția)
Am voie sa semnez bilantul? carmenbn carmenbn Sunt angajata pe functia de contabil sef,cu studii superioare,fara a fi expert contabil sau contabil autorizat. Firma la care lucrez a obtinut o cifra de ... (vezi toată discuția)
Administrator, asociat unic, fara cim poate semna bilantul contabil sevenx sevenx Buna ziua, In cazul unui SRL fara angajati in care asociatul este si administrator, are studii economice superioare insa nu este angajat in propria-i ... (vezi toată discuția)