avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier - dosar blocat la poliție de 2 ani
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier - dosar blocat la poliție de 2 ani

Bună ziua! Oare știe cineva cât timp stă un dosar la poliție?
Menționez că am avut un accident de mașină în octombrie 2023 și nici până astăzi, dosarul nu a plecat de la poliția Târgoviște spre judecătoria Răcari.
A fost vorba despre evitarea unui șofer care nu a oprit la stop, am întrat într-un parapet, accident în urma caruia unuia dintre pasageri i-au fost acordate peste 100 de zile de îngrijiri conform certificatului medico-legal, deci este vorba despre un caz penal, l-am dat în judecată pe șoferul mașinii care nu a oprit la stop.
Au trecut aproape 2 ani de atunci, ni se pare că nu se mișcă nimic. Noi îl mai sunăm pe domnul avocat care se ocupă de cazul nostru, dar lucrurile stau pe loc.
Așa greu merge treaba cu dosarele la poliție sau altundeva este blocajul?
Vă mulțumesc anticipat pentru timpul dumneavoastră!
O zi frumoasă tuturor!
Ultima modificare: Luni, 28 Aprilie 2025
Catalina1995, utilizator
Cel mai recent răspuns: Catalina1995 , utilizator 12:40, 29 Aprilie 2025
În general dosarele penale se soluționează f greu astfel încât cazul dvs nu este singular..
Vă mulțumesc tare mult pentru răspunsul dumneavoastră!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

În general dosarele penale se soluționează f greu astfel încât cazul dvs nu este singular..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala? silviuteodor1986 silviuteodor1986 Am fost implicat intr-un accident rutier cu victime(victimele nu au avut nimic,insa unul din ei a mers la spital si acolo a spus ca a avut loc accidentul si ca ... (vezi toată discuția)
Accident cu sofer in stare de ebrietate RSorin RSorin Care sunt pasii de urmat in cazul unui accident in care eram pasager si soferul in stare de ebrietate. Am deja 30 de zile de spitalizare urmand sa fiu ... (vezi toată discuția)
Incident în trafic. am oprit la stop pentru a vira la stânga, ... Alexandra Mocanu Alexandra Mocanu Incident în trafic. Am oprit la stop pentru a vira la stânga, am acordat prioritate autovehiculelor care veneau din stânga, am ieșit pe linia de tramvai, ... (vezi toată discuția)