avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acum 3 ani sotul a decedat, in urma succesiunii s-au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acum 3 ani sotul a decedat, in urma succesiunii s-au mostenit ...

Acum 3 ani sotul a decedat, in urma succesiunii s-au mostenit doar 4000 lei. Acum am primit citatie pe numele lui ca este chemat in judecata de catre BAAR ca datoreaza 1mld. Se poate rasfrange asupra moștenitorilor?se poate cere de catre instanta plata datoriei din veniturile proprii?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:59, 28 Aprilie 2025
Dar alte bunuri nu a lăsat moștenire în afară de bani.
Nu a lăsat moștenire case, apartamente, terenuri, mașini, utilaje....`?

Dapix a scris:

Dar alte bunuri nu a lăsat moștenire în afară de bani.
Nu a lăsat moștenire case, apartamente, terenuri, mașini, utilaje....`?

Nu a lasat nici un bun. Iar acei 4000 lei sunt din fondul de pensii
Cei 4000 lei trebuie obligatoriu să meargă în contul creditorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire credit de nevoi personale fara garantii hori79 hori79 Tatal meu a decedat si a lasat in urma un credit neachitat integral. Nu are la ora aceasta nici o restanta. Am fost la banca unde am aflat ca, desi exista o ... (vezi toată discuția)
Datoriile tatalui decedat barnasorina barnasorina Buna ziua.Acum 3 luni tatal meu a decedat,avand datorii la banca. Deja cei de la banca incep sa ne hartuiasca pe mama vitrega si pe mine,ca trebuie sa platim ... (vezi toată discuția)
Act de donatie apartament catre minor aadriana aadriana Am o problema cu apartamentul.Am avut un credit de nevoi personale si la un moment dat nu am mai putut plati ratele.Sotul a decedat anul asta si urmeaza sa fac ... (vezi toată discuția)