avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SE IMPOZITEAZA INDEMNIZATIA DE HRANA LA PERSONALUL ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SE IMPOZITEAZA INDEMNIZATIA DE HRANA LA PERSONALUL CONTRACTUAL ...

SE IMPOZITEAZA INDEMNIZATIA DE HRANA LA PERSONALUL CONTRACTUAL DIN INSTITUTIILE PUBLICE SI CUM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:03, 28 Aprilie 2025
Pentru indemnizatia de hrana acordata se datoreaza impozit pe venit, contributia de asigurari sociale, contributia de asigurari sociale de sanatate, precum si contributia asiguratorie pentru munca.

Se impoziteaza prin cumulare cu veniturile salariale realizate in luna in care se acorda angajatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. sunt angajata că asistent personal al mamei mele. pe lângă ... anto_riana anto_riana Buna. Sunt angajata că asistent personal al mamei mele. Pe lângă salar îmi este acordat un spor de toxicitate de 338 și indemnizația de hrana 347. care ... (vezi toată discuția)
Obligatia de plata a cam 2.25%pentru pensionari angajati cu carte de munca CARPENSIONARI CARPENSIONARI Confor noilor legi de salarizare societatea trebuie sa plateasca 2.25% Contributia asiguratorie pentru munca, calcalat la salariul brut. Societatea noastra ... (vezi toată discuția)
Venituri de natura profesionala - obtinute ocazional Miluka Miluka Buna ziua. Astazi, 11.08.2010, a fost postat un articol pe avocatnet.ro (http://www.avocatnet.ro/content/articles?id=20689) respectiv \"Haos fiscal: ... (vezi toată discuția)