avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am un credit luat la Otp in 2021, pe o perioada de 27 ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am un credit luat la Otp in 2021, pe o perioada de 27 ani, in ...

Am un credit luat la Otp in 2021, pe o perioada de 27 ani, in 2024 am achitat rata in avans pe 4 ani. La momentul respectiv mi s-a dat un scadentar nou cu perioada ramasa a creditului de 20 ani. Acum, dupa ce Otp a fost achizitionat de Transilvania, am descoperit ca mai am inca 23 ani de achitat. Ce pot face in aceasta privinta? De mentionat ca datoria lunara din credit este de aprox 500 lei iar dobanda de 1700 lei. Daca calculam 1700 x 96 luni, lunile achitate in avans in 2024, vorbim de o suma uriasa.
Cel mai recent răspuns: CPP , Avocat 18:58, 28 Aprilie 2025
Bună ziua, cereti explicatii bancii cu cele două desfășurătoare în mână. Trebuie să întelegeți de unde apare diferența si apoi vedeți ce e de făcut. Adrese scrise, acțiune în instanță... de văzut de ce fel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobânzi dupa achitarea datoriei Mia4 Mia4 Buna ziua,am o mare problema si deja numai stiu ce se intampla...am mai intrebat pe acest forum despre problema mea,pe scurt am avut un card de credit la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.de curand am fost dat in judecata de asociatia de proprietari ... Mihai82x Mihai82x Buna ziua.De curand am fost dat in judecata de asociatia de proprietari de care apartin .Suma reclamata a fost de 5300 RON din care 500 cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Care este cota de tva la livrarea imobilului de catre dezvoltator? Samfinconta Samfinconta Va rugam sa ne precizati care este cota de TVA aplicabila la livrarea de catre un dezvoltator catre o persoana fizica , in septembrie 2024 , a unui imobil de ... (vezi toată discuția)